Kristalli

Sininen Myrsky

Sininen Kristalli Myrsky

Sininen Myrsky

Oletko huomannut, että ystäväsi ja ehkä vähän vieraammatkin avautuvat sinulle helposti kahden kesken kertomaan asioitaan, jopa huoliaan ja murheitaan. Olet empaattinen, toiset huomioonottava Sininen Myrsky, Itsekehityksen voima. Olet nuorekas, monipuolinen ja ystävällinen ja pysyt aina liikkeellä. Intuitiollasi pystyt näkemään syvemmälle kuin yleensä ja sukeltamaan asioiden ytimeen. Empaattisuudessasi kiinnitä huomiota myös omaan itseesi ja jaksamiseesi.

Kristalli

Sinua ohjaava numero kaksitoista on yhteistyön kristalli sointu, joka tarkoittaa monimuotoisuutta, hyvin monimutkaisen vakauden ylläpitämistä. Tämä sointu vahvistaa mahdollisuuksiasi ja taitojasi yhteistyön tekemiseen muiden kanssa, kuitenkin muistaen, että samalla sinulle on tärkeää säilyttää oma riippumattomuutesi. Mayojen kaksitoista on pyöreän pöydän kokous, jossa aikaisempien numeroiden yhdestä yhteentoista kokemukset kerätään yhteen ja yhdistetään.

 

Poiminta Kiinalaisesta horoskoopista

Sian tulisi antaa kumppanilleen enemmän aikaa ja tilaa omien tunteidensa selvittämiseen. Sialta itseltään siihen menee vain muutama minuutti, mutta toiselta yleensä paljon kauemmin. Sian tulee varoa tukahduttavaa käyttäytymistä, jotta suhteella olisi paremmat mahdollisuudet onnistua.

 

Näitähän on kiva lukea ja aina löytää jotain, minkä kokee sopivan itseensä (tai ainakin näin haluaisi uskoa) Joskus taas ei haluasi... kiinalaisesta en tykännyt - osu ja uppos..

Jos tarkempaa haluat "tietoa" itsestäsi, niin www.astro.fi (Tämänkin linkinvinkin nappasi Tiialta -kiitos)