Huomenna taasen perjantai ja sitten onkin maanataista saakka odotettu viikonloppu. Voipi olla, että pitää kantaa töitä kotiin, mutta katsotaan, olisinko huomma niin tehokas, ettei sitä tarvisisi tehdä. Voisi sanoa, että viikonloppunsa siinä pilaa, jos niin menee tekemään.

Kävin pankissa tänään lisäämässä velkataakkaani. Taloyhtiöön on tulossa parveke- ja julkisivuremppa ja halusin kaiken velan omiin nimiini. Saapi ainakin verohelpotusta. Onko muita syitä? Niin, voihan lainaa lyhentää omassa tahdissa, mutta isompaan summaan ei varaa taida olla. Tai siis en ole valmis vetämään vyötä yhtään soukemmalle. 

Välillä raivostuttaa, kun rahalla on niin suuri merkitys. Olisipa mukavaa olla kotosalla, puuhastella pieniä, lämmittää taloa (jos sellainen olisi), käpsehtiä pihalla, touhuta koiran kanssa (jos sellainen olisi). Kiinni jäit! Taas haaveksimasta sellaisesta, mitä ei ole. Toki haaveita täytyy olla, mutta tässä hetkessäkin on nähtävä sen kauneus ja onni. Ne hyvät asiat arjessa, jotka saavat aikaan onnen tunteen.

Tiistai-iltana junalla kohti Oulua ja aamulla Kaverin kanssa autolla kohti Sallaa pääsiäisen viettoon!!!!