Sunnuntai. Onko tänään ollut hyvä päivä? No joo, on. Pää aika tyhjänä, ehkä hiukan turta tai ulkopuolinen olo. Ei ihan täysillä täällä... mutta ei paha, aika hyvä. Ei ahdista, itketä, kammoksuta tulevaisuus (tosin ens sitä ajattelekkaan - en ajattele mitään, olen vaan, keskityn tähän hetkeen.)

Eilinen ilta meni viinipullon, parin oluen ja kirsikkaligöörin voimin ja hyvän ystävän terapiaistunnon kanssa. Ensin höpistiin varmaankin tunti puhelimessa ja sitten jatkettiin sätäten aina yhteen saakka. Ystävä tulee viikolla 8 viikonloppukylään : ) Sen mies oli puhelun lopetettua kysyny, että kenen kanssa puhut ja huolestunut kovin. Suloinen mies. Vaikkei aviomiehenä taida loistaa, niin empatiakykyä löytyy..

Aamulla heräsin jo puoli yhdeksältä, mutta vanuin taas sängyssä puoliyhteentoista. Koko viikonlopun tavoitteena on olla tekemättä oikeestaan mitään tai just sitä, miltä sillä hetkellä tuntuu. Ja se toimii. Hiukan kirjaa, nettiä, telkkaria, pyykkäämistä, ruuanlaittoa. Ja menin jumppaan. Hitsin huimaa, että sain menetyä, eikä lähteminen tehnyt edes tiukkaa ja huippufiilis taas jumpassa.

Nyt ramasee tai siis ei väsytä, mutta olen väsynyt ja huominen tai koko ensi viikko mietityttää. Mitä nyt? Miten tästä eteen päin? Pitäisikö mennä lääkärille, vaikka vain keskustelemaan, tarvisko sairaslomaa, vai millä tämä homma tulee kuntoon?